Auland - Alles frisch

Aktuelles

Recepttips: Aspergesalade

Schil de asperges en snijd ze in even grote stukken. Kook de stukken in water, zout en citroensap gedurende ca. 8 minuten. Laat ze hierna goed...

Hier leest u meer

Onze nieuwe verpakkingen

Maak kennis met onze moderne en veelzijdige verpakkingsmogelijkheden.

Hier leest u meer

Nieuws

08/05/2015

Recepttips: Aspergesalade

Schil de asperges en snijd ze in even grote stukken. Kook de stukken in water, zout en citroensap gedurende ca. 8 minuten. Laat ze hierna goed afdruipen.

Schil de asperges en snijd ze in even grote stukken. Kook de stukken in water, zout en citroensap gedurende ca. 8 minuten. Laat ze hierna goed afdruipen. Schil 650 g asperges en kook ze in 125 ml water met zout en citroensap gedurende ca. 5 minuten. Laat de asperges hierna afkoelen en snijd ze in stukken. Kook 600 g lintpasta in zout water, laat de pasta schrikken en afkoelen. Verwarm 20 g raapzaadolie in een diepe pan en bak hierin 20 g kleingesneden uien, 0,5 – 1 geperste knoflookteen en 200 g cocktailtomaten even aan. Voeg 350 g scampi’s toe en bak ze mee. Voeg de aspergestukjes en pasta toe en verwarm het geheel op matig hoog vuur bij een gesloten deksel. Strooi aan het einde 20 g pijnboompitten en verse basilicum over het gerecht en kruid voor het serveren met peper en zout.

08/05/2015

Onze nieuwe verpakkingen

Maak kennis met onze moderne en veelzijdige verpakkingsmogelijkheden.

Maak kennis met onze moderne en veelzijdige verpakkingsmogelijkheden. Wij ontwerpen graag in samenwerking met u een individuele verpakkingsvariant alsook specifieke units en eigen merken. Neem hiervoor contact met ons op. Een aantrekkelijke en individuele productpresentatie verhoogt immers de herkenningswaarde en dus ook de verkoop van het product.

Productoverzicht